Women-World

Magazin online de lenjerie intima, haine outfit si accesorii!

Regulament promotii active

In prezent pe magazinul online www.women-world.ro se desfasoara mai multe promotii: discount-uri, produse la categoria outlet, puncte de fidelizare, vouchere de discount.

Promotiile sunt valabile in varianta cea mai convenabila pentru client, dar fara a fi cumulative.

REGULAMENT "30% reducere la intreaga comanda daca iti alegi un costum de Craciunita"
- toti clientii care in perioada 12.12.2014 - 24.12.2014 comanda un costum de craciunita din sectiunea http://www.women-world.ro/60_craciunite/  beneficiaza de o reducere de 30% la intreaga valoare a comenzii indiferent de valoarea acesteia sau de numarul de produse comandate. Reducerea se aplica prin introducerea codului voucher reducere : ifl6r0zmwp . Reducerea se aplica tuturor produselor comandate exceptie fiind cele care sunt incluse in alte promotie. Promotia nu poate fi cumulata decat cu Puncte de fidelizare si cu Plata online


BONUS FIDELIZARE ABONATI LA NEWSLETTER:
- toti abonatii la noutati si promotii care deschid newsletter-ele noastre vor primi in mod automat in maxim 24 de ore de la momentul deschideri 10 lei sub forma de puncte de fidelizare pe care ii pot utiliza pentru plata produselor.

REGULAMENT FOLOSIRE PUNCTE DE FIDELITATE:

- Punctele de fidelitate acumulate de catre client, pe baza comenzilor anterior plasate pe site-ul www.women-world.ro, pot fi folosite la o viitoare comanda. Clientul va specifica in rubrica de "Observatii" faptul ca doreste folosirea punctelor de fidelitate acumulate, iar in momentul confirmarii telefonice a comenzii, agentul de relatii cu clientii va confirma clienului suma finala de plata in urma scaderii valorii punctelor de fidelitate din valoarea comenzii.

- Punctele de fidelitate reprezinta o promotie activa permanenta pe site-ul www.women-world.ro, iar aceasta promotie nu este cumulativa cu celelalte promotii active periodic. Punctele de fidelitate nu se pot utiliza in cazul in care produsele comandate beneficiaza deja de o alta promotie/discount. Exceptie face situatia in care clientul revine cu o comanda in mai putin de 30 de zile de la precedenta comanda, caz in care se acorda atat discountul de 15% cat si scaderea valorii punctelor de fidelitate acumulate, doar in situatia in care produsele comandate nu fac obiectul altor promotii.
- Valoarea punctelor de fidelitate nu se scad automat din valoarea comenzii, ci se realizeaza manual de catre operatorul de comenzi, de aceea, in cazul in care clientul doreste utilizarea punctelor de fidelitate, nu este recomandat ca plata se se efectueze online, prin intermediul cardului bancar personal.

 

REGULAMENT PROMOTIE "25% REDUCERE PENTRU FANII FACEBOOK":
- Promotia se adreseaza persoanelor care doresc sa devina fani pe pagina noastra de Facebook: facebook.com/womenworld.ro . Echipa Women World rasplateste fiecare "Like" acordand un voucher de 25% reducere persoanelor care urmeaza pasii descrisi in rubrica "Avantajele clientilor".
- Promotia se acorda tuturor produselor comandate de catre client, produse care nu fac obiectul altor promotii, respectiv care nu beneficiaza de o alta reducere. Aceasta promotie nu este cumulativa cu nici o alta promotie activa pe site-ul www.women-world.ro, exceptie facand situatia in care clientul doreste sa achite valoarea comenzii online, prin intermediul cardului bancar personal, caz in care beneficiaza de o reducere de 15 RON in plus.

 

REGULAMENT PROMOTIE "15% DISCOUNT PENTRU COMENZI PLASATE IN MAI PUTIN DE 30 DE ZILE DE LA PRECEDENTA COMANDA":
- Promotia se adreseaza clientilor fideli care revin cu o comanda plasata pe site-ul www.women-world.ro in mai putin de 30 de zile calendaristice de la precedenta comanda. Reducerea se aplica tuturor produselor comandate care nu fac obiectul unei alte promotii.
- Aceasta promotie se cumuleaza doar cu promotia "Puncte de fidelitate", astfel pe langa discount-ul de 15% poti folosi si punctele de fidelitate acumulate la comenzile precedente, scazandu-se valoarea acestora.

 

REGULAMENT PROMOTIE "PRODUSE CADOU":
- Produsele din categoria "Cadou" pot fi comandate de catre clienti in conditiile in care se respecta conditia impusa in descrierea fiecarui produs din categoria cadou, conditie legata de valoarea minima a comenzii pentru care se poate acorda produsul selectat. Astfel se poate observa ca se pot alege produse cadou pentru comenzi care au valori de minim 150 RON(fara a se include valoarea transportului).
- Clientul isi poate alege un singur produs din categoia "Cadou"/comanda.
- Promotia se cumuleaza cu promotii active precum : "Puncte de Fidelitate", "15 RON reducere pentru plati online" si " 15% discount pentru fidelitate".
- Promotia nu se cumuleaza cu promotia "25% reducere pentru fanii Facebook".

 

REGULAMENT PROMOTIE "OUTLET-LICHIDARI DE STOC":
- Produsele din categoria "Outlet" pot fi comandate de catre clienti in limita stocului disponibil.
- La valoarea redusa a produselor aflate in categoria Outlet nu se pot acorda discount-uri suplimentare, respectiv aceasta promotie nu se cumuleaza cu nici o alta promotie activa de pe site-ul www.women-world.ro, exceptie facand situatia in care valoarea comenzii este achitata online prin intermediul cardului bancar personal, caz in care se acorda reducerea de 15 RON.

REGULAMENT vouchere Quiz:
- voucherele de reducere de 50lei pot fi utilizate pentru reducerea valoarii comenzii cu maxim 50 % din valoarea produselor comandate fara a include transportul si alte promotii. Nu se cumuleaza cu alte promotii. Acest voucher nu se poate utiliza pentru achizitia de buchete de flori.

 

*** Valoarea TRANSPORTULUI nu se supune nici unei promotii active de pe site-ul www.women-world.ro ! ***

Acest magazin online comercializeaza produse de lenjerie intima, lenjerie sexy, haine outfit, accesorii si produse cosmetice. Principalele categorii de lenjerie intima sunt: babydoll, catsuit, body, top, halat, port-jartier, seturi, corsete, sutiene, chilotei, costume pentru club, costumatii fantezie, craciunite, manusi, rochii sexy, fuste, ciorapi, dresuri, costume de baie, wetlook, tinute pentru animatoare si dansatoare. La haine outfit regasim pulovere si rochii outfit.

Toate produsele comercializate sunt originale si poarta holograma care confirma acest lucru. Marcile comercializate sunt: Anais, Axami, Avon, Baldi, Beauty Night, Chilirose, Feba, Gabriella, In Style, Jolidon, Leg Avenue, LivCo Fashion, Meriell, Obsessive, Passion.

© 2010-2011 Copyright Women World
Facebook
Facebook