Women-World

Magazin online de lenjerie intima, haine outfit si accesorii!

Regulament concurs

Regulamentul Oficial al concursului „Te premiezi daca postezi!”
6 iunie 2016 – 10 iulie 2016


Art. 1. Organizatorul si regulamentul oficial al campaniei
Organizatorul promotiei „Te premiezi daca postezi” este societatea SC Promo Vision SRL. Participantii la promotie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare „Regulament Oficial”). Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania prin publicare sa pe site-ul societatii pe toata durata desfasurarii concursului. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari pe site-ul societatii (www.women-world.ro).

Art. 2. Premiul Campaniei
Premiile Campaniei sunt reprezentate de:
-       Voucher cadou in valoare de 30 lei cate un voucher pentru fiecare participant;
-       Voucher cadou in valoare de 500 lei atribuit castigatorului concursului si cadou un selfie stick profesionist pentru a surprinde cele mai frumoase momente din viata!
* Voucherele cadou se pot utiliza pentru cumparaturi pe site-ul www.women-world.ro, aplicabile la valoarea intreaga a produselor, nu se aplica la valoarea redusa a produselor, aferente diferitelor promotii .

Art. 3. Durata promotiei
Promotia va fi lansata la data de 6 iunie 2016, si va dura pana la data de 10 iulie 2016, desfasurandu-se cu conditia respectarii termenelor prevazute in prezentul Regulament Oficial.

Art. 4. Drept de participare
La aceasta promotie pot participa numai persoane fizice, cetateni romani care isi au domiciliul pe teritoriul Romaniei, inclusiv persoanle care participa cu like-uri la postari trebuie sa detina cetatenie romana. Nu pot participa la aceasta promotie angajatii societatii organizatoare sau ai colaboratorilor, precum si membrii familiilor acestora (constand din copii, parinti, sot/sotie).
Daca sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat castigarea premiului, organizatorul are dreptul de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.
Participarea la Concurs implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.
Pentru a se putea inscrie in Concurs, participantii trebuie sa  posteze pe pagina oficiala de Facebook https://www.facebook.com/womenworld.ro link-ul cu produsul preferat de pe site-ul http://www.women-world.ro/  cu comment  " I <3 WW ".
O persoana poate participa ori de cate ori doreste la acest Concurs, singura conditie obligatorie este ca fiecare postare sa fie insotita de comment " I <3 WW ".
Este declarat CASTIGATOR al cancursului participantul care inregistreaza  CEL MAI MARE NUMAR DE LIKE-URI la postarea sa, realizata in perioada anuntata pentru concurs.
Organizatorul isi rezerva dreptul de elimina din Concurs persoanele care nu respecta indicatiile mai sus mentionate.  

Art. 5. Procedura promotiei
Perioada desfasurarii promotiei este 6 iunie 2016 – 10 iulie 2016.
Pentru a participa la acestă promotie, participantul trebuie sa indeplineasca conditiile specificate la articolul 4.

Art. 6. Conditii de validitate
6.1. Conditii de validitate pentru inscriere
Pentru ca un participant sa poata primi premiul trebuie sa indeplineasca simultan urmatoarele conditii:
A. Participantul sa indeplineasca conditiile de la Art.4 „Dreptul de participare”
B. Inscrierea sa fie realizata in perioada desfasurarii campaniei promotionale (Concursul se considera inchis pe data de 10 Iulie 2016 la ora 24:00).

6.2. Validarea ulterioara a castigatorilor
Pentru a intra in posesia premiului acordat tuturor participantilor, respectiv Voucher 30 Lei, participantul este rugat sa inregistreze comanda pe site-ul http://www.women-world.ro/ si sa plaseze in casuta de Comentarii link-ul cu postarea realizata pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/womenworld.ro, in perioada concursului. Voucherele pot fi valorificate oricand dupa finalizarea Concursului. Valoarea de 30 Lei se scade din valoarea comenzii ulterior, suma finala fiind anuntata telefonic cand se realizeaza confirmarea comenzii.Organizatorul va incerca contactarea si identificarea castigatorului in termen de cel mult 7 zile calendaristice de la data efectuarii extrageri dar nu mai tarziu de 18 iulie 2016. In conditiile in care castigatorul nu poate fi contactat sau identificat Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu inmana premiul si de a reporta premiul pentru alt concurs dar fara a fi obligat sa organizeze alt concurs/campanie intr-un anumit termen.
Castigatorul este declarat invalid in cazul in care:
- nu raspunde la anuntul oficial postat pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/womenworld.ro in termen de 7 zile calendaristice de la primirea mesajului castigator;
- nu contacteaza Organizatorul timp de 7 zile calendaristice de la desemnarea sa si afisarea de catre Organizator.

Art. 7. Premiile
Premiu garantat : un voucher de 30 lei pentru fiecare participant la inscrierea in concurs.
In data de 11 iulie 2016 va fi efectuata  anuntarea castigatorului/ castigatoarei pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/womenworld.ro . Castigatorul beneficiaza de voucher de 500 Lei si cadou un Selfie Stick, in cazul in care Castigatorul este o persoana independenta care nu detine nici una dintre urmatoarele calitati: angajat, colaborator sau ruda cu angajatii/colaboratorii Promo Vision SRL.
Voucherele valorice primite drept premiu la concurs, indiferent de valoarea acestora (30 lei sau 350 lei) vor putea fi utilizate de catre participanti pentru cumparaturi pe site-ul http://www.women-world.ro .
Toate persoanele care vor fi implicate in acest proces vor fi tinute de obligatia de confidentialitate in privinta informatiilor cuprinse in aceasta strucutra programului.
Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru inscrierile in campanie efectuate in afara perioadei promotiei (6 iunie - 10 iulie 2016).

Art. 8. Alternative ale premiilor
In cadrul acestei Campanii, nu este posibila inlocuirea premiului cu contravaloarea acestuia in bani sau cu alte beneficii/produse.

Art. 9. Taxe si impozite
Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori, conform codului fiscal in vigoare privind, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.

Art. 10. Regulamentul promotiei
Regulamentul oficial al Concursului va fi publicat in data de 6 iunie 2016 si poate fi obtinut in mod gratuit, in urma solicitarii facute la numarul de telefon dedicat promotiei: 0728.018.222, intre orele 10:00 – 20:00 sau prin e-mail la adresa office@women-world.ro.
Castigatorul premiului acordat in cadrul promotiei „Te premiezi daca postezi!” va fi facut public pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/womenworld.ro, dupa finalizarea perioadei Concursului.

Art. 11. Incetarea promotiei
Prezenta promotie poate inceta inainte de data de 10 iulie 20163 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta Campanie.

Art. 12. Litigii
Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta Promotie se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente. Prin participarea la aceasta campanie promotionala, participantii sunt de acord sa respecte prevederile, termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial.

Art. 13. Diverse
Participanţii sunt de acord ca, in cazul in care vor castiga, numele, adresa si imaginea lor sa fie facuta publica si folosita in scopuri publicitare, fara alte obligatii sau plati.
Prin inscrierea la promotie, participantii declara ca sunt de acord cu regulamentul promotiei si ca datele lor personale sa fie prelucrate, sa intre in baza de date a Promo Vision SRL  si sa primeasca materiale informative prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, sms) din partea Promo Vision SRL . Promo Vision SRL se obliga sa le respecte acestora drepturile prevazute de legea 677/2001 si va utiliza baza de date pentru a trimite corespondenta si pentru a realiza rapoarte statistice. Adresa de primire a cererilor legate de datele personale este Promo Vision SRL, Bucuresti, Bdul. Theodor Pallady, nr. 5, bloc X4, scara F, apartament 249, Sector 3 sau la adresa de e-mail: office@women-world.ro.
Datele furnizate nu vor fi difuzate catre terti. La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata pe adresa Promo Vision SRL sau la adresa de e-mail: office@women-world.ro , societatea se obliga:
- sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
- sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispoziţiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
- sa inceteze prelucrarea datelor personale a solicitantului.
Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru datele declarate de participanti (in cazul in care cineva declara un numar de telefon mobil la intamplare si SMS-ul ajunge la o persoana care nu doreste sa participe).
Organizatorul nu are nici o obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari ce apar ulterior termenelor stabilite in prezentul Regulament sau ulterior incheierii campaniei promotionale.
Prin participarea la aceasta Promotie, participantii sunt de acord sa se supuna si sa respecte prevederile, termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari pe site-ul societatii www.women-world.ro .
Eventualele contestatii vor fi luate in considerare pana la data de 11 iulie 2016 inclusiv. Orice  contestatii sosite dupa aceasta data nu vor fi luate in considerare.

Va multumim si va asteptam sa participati la Concursurile noastre actuale si viitoare!

Acest magazin online comercializeaza produse de lenjerie intima, lenjerie sexy, haine outfit, accesorii si produse cosmetice. Principalele categorii de lenjerie intima sunt: babydoll, catsuit, body, top, halat, port-jartier, seturi, corsete, sutiene, chilotei, costume pentru club, costumatii fantezie, craciunite, manusi, rochii sexy, fuste, ciorapi, dresuri, costume de baie, wetlook, tinute pentru animatoare si dansatoare. La haine outfit regasim pulovere si rochii outfit.

Toate produsele comercializate sunt originale si poarta holograma care confirma acest lucru. Marcile comercializate sunt: Anais, Axami, Avon, Baldi, Beauty Night, Chilirose, Feba, Gabriella, In Style, Jolidon, Leg Avenue, LivCo Fashion, Meriell, Obsessive, Passion.

© 2010-2011 Copyright Women World
Facebook
Facebook