Women-World

Magazin online de lenjerie intima, haine outfit si accesorii!

Puncte de fidelitate

Castiga puncte de fidelitate!
Punctele de fidelizare reprezinta modul Women World de a te recompensa pentru ca ne esti client fidel.

10% reducere pentru clientii fideli ! ! !

Acumulezi puncte de fidelitate comandand produse pe www.women-world.ro: 1 punct pentru fiecare 10 RON comandati
Fiecare 1 punct de fidelitate iti scade valoarea urmatoarei facturi cu 1 RON!

 

Regulamentul programului “Puncte de fidelitate”:

Art. 1 Organizatorul:
Organizatorul este SC Women World SRL cu sediul in localitatea Bucuresti, Bdul. Theodor Pallady, nr. 5.

Art. 2 Participanţi:
In programul de fidelitate se poate inscrie orice persoana fizica sau juridica care achiziţioneaza produse de pe site-ul www.women-world.ro prin intermediul unui cont.

Art. 3 Durata promotiei:
Perioada valabilitatii programului de fidelitate este nelimitata.

Art. 4 Puncte de fidelitate şi acordarea lor:
La fiecare cumparatura, in contul clientului se vor cumula in mod automat un numar de puncte in conformitate cu valoarea produselor achizitionate. De exemplu: Pentru o valoare a comenzii plasate online de 100 RON, numarul de puncte de fidelitate acordat va fi de 10. Pentru acordarea de puncte, in funcţie de valoarea comenzii, intervine regula de rotunjire. De exemplu: In cazul in care valoarea comenzii este de 24 RON, vor fi acordate  2 puncte de fidelitate. In cazul in care valoarea comenzii este de 28 RON, vor fi acordate 3 puncte de fidelitate.

Art. 5 Folosirea punctelor de fidelitate:
Punctele de fidelitate pot fi utilizate incepand cu urmatoarea comanda celei prin care s-au acumulat punctele. Clientul trebuie sa specifice dorinta de a utiliza punctele de fidelitate acumulate, operatorului telefonic care il va contacta pentru a confirma comanda. Pentru fiecare comanda clientul are posibilitatea sa utilizeze puncte de fidelitate egale cu 50% din valoare comenzii(ex. clientul X are in cont 120 puncte de fidelitate, pentru o comanda de 100 lei va putea utiliza doar 50 puncte de fidelizare, in contul sau ramanand 70 puncte pentru urmatoarele comenzi, pentru comanda de 100 lei, va plati doar 50 lei)

Art. 6 Incetarea programului de fidelitate:
SC Women World SRL işi rezerva dreptul sa hotarasca in orice moment incetarea sau modificarea programului. Instiintarea va fi anuntata cu cel putin 15 zile inainte pe site-ul companiei www.women-world.ro. Prin efectuarea de comenzi online prin intermediul magazinului online de lenjerie intima www.women-world.ro, clientii sunt de acord cu prezentul regulament.

Art. 7 Reglementări:
Nu se poate solicita cash contravaloarea punctelor acumulate in cont clientului.
Nu se pot transfera puncte intre conturile diferitilor clienti. Programul de fidelitate nu este o loterie, fiecare posesor de card primind numarul de puncte aferent achizitiilor facute. SC Women World SRL işi rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament pe durata existenţei programului de fidelitate.

 

Pentru orice alte informatii sau nelamuriri ne puteti contacta prin e-mail la adresa office@women-world.ro.
Prezentul Regulament este pus la dispoziţia clienţilor gratuit pe site-ul www.women-world.ro.

Acest magazin online comercializeaza produse de lenjerie intima, lenjerie sexy, haine outfit, accesorii si produse cosmetice. Principalele categorii de lenjerie intima sunt: babydoll, catsuit, body, top, halat, port-jartier, seturi, corsete, sutiene, chilotei, costume pentru club, costumatii fantezie, craciunite, manusi, rochii sexy, fuste, ciorapi, dresuri, costume de baie, wetlook, tinute pentru animatoare si dansatoare. La haine outfit regasim pulovere si rochii outfit.

Toate produsele comercializate sunt originale si poarta holograma care confirma acest lucru. Marcile comercializate sunt: Anais, Axami, Avon, Baldi, Beauty Night, Chilirose, Feba, Gabriella, In Style, Jolidon, Leg Avenue, LivCo Fashion, Meriell, Obsessive, Passion.

© 2010-2011 Copyright Women World
Facebook
Facebook