Women-World

Magazin online de lenjerie intima, haine outfit si accesorii!

Plati online

Women World SRL colaboreaza inca din anul 2009 cu cel mai mare procesator de plati online din Romania Gecad Epayment (www.payu.ro).
Noi iti recomandam sa utilizezi plata cu cardul pentru cumparaturile efectuate deoarece ai numai de castigat:
- securitatea tranzactiei este garantata de catre Gecad Epayment (datele personale ale clientilor precum si datele cardurilor utilizate nu sunt introduse sau stocate in magazinul nostru online)
- siguranta faptului ca produsele comandate vor fi si cele livrate (regula valabila pentru toate magazinele online care colaboreaza cu Gecad Epayment). Imediat dupa confirmarea plati, clientul va primi de la Gecad Epayment un email in care i se confirma suma pe care a achitat-o precum si produsele comandate.
- asistenta disponibila 24/24 pentru clientii care doresc sa efectueze plati online asigurata de catre payu.ro la numarul de telefon 021.303.20.60
- discount in valoare de 15 lei care se aplica tuturor clientilor care selecteaza ca modalitate de plata "plata online" si care finalizeaza plata. Discount-ul de 15 lei se aplica la valoarea comenzii.

Acest magazin online comercializeaza produse de lenjerie intima, lenjerie sexy, haine outfit, accesorii si produse cosmetice. Principalele categorii de lenjerie intima sunt: babydoll, catsuit, body, top, halat, port-jartier, seturi, corsete, sutiene, chilotei, costume pentru club, costumatii fantezie, craciunite, manusi, rochii sexy, fuste, ciorapi, dresuri, costume de baie, wetlook, tinute pentru animatoare si dansatoare. La haine outfit regasim pulovere si rochii outfit.

Toate produsele comercializate sunt originale si poarta holograma care confirma acest lucru. Marcile comercializate sunt: Anais, Axami, Avon, Baldi, Beauty Night, Chilirose, Feba, Gabriella, In Style, Jolidon, Leg Avenue, LivCo Fashion, Meriell, Obsessive, Passion.

© 2010-2011 Copyright Women World
Facebook
Facebook