Women-World

Magazin online de lenjerie intima, haine outfit si accesorii!

Intrebari frecvente

Pot să modific o comandă după ce am plasat-o?
Dupa finalizarea unei comenzi si primirea e-mail-ului de confirmare, aceasta nu mai poate fi modificata, ci doar anulata. Pentru anularea unei comenzi trimiteti un e-mail pe adresa office@women-world.ro cu subiectul “Anulare Comanda”, in care specificati user-ul contului folosit pentru plasarea comenzii, numarul comenzii si valoarea acesteia . Comanda se considera anulata in momentul confirmarii anularii de catre echipa noastra.

In cazul in care echipa Women World a expediat deja comanda catre dumneavoastra, aceasta comanda nu mai poate fi anulata!
Pentru a evita unele situatii neplacute va rugam sa verificatii lista produselor comandate cu mare atentie si abia apoi sa lansasti comanda ferma catre Women World !
 

Cum plătesc?
Modalitatile de plata acceptate  de catre women-world.ro sunt : plata ramburs (plata este efectuata curierului care va aduce coletul continand comanda); plata cu ordin de plata (plata va fi efectuata prin ordin de plata catre SC. Women World SRL in contul bancar mentionat in factura proforma, urmand ca dupa confirmarea platii comanda sa fie expediata catre dvs.) plata online cu cardul (platile online sunt procesate de catre GEcad EPayment International SA - www.payu.ro . Securitatea tranzactiei precum si siguranta datelor dvs personale este garantata de catre procesatorul de plati. Datele dvs precum si ale cardului dvs se introduc pe serverul securizat al procesatorului de plati. Cardurile acceptate sunt Maestro, Master Card si Visa. Tot prin Gecad Epayment International se pot face si plati utilizand serviciul PAYPAL)

Ce se întâmplă dacă pachetul întârzie?
Coletul cu produsele comandate ajunge la dumneavoastra intr-o perioada variind intre 48 de ore si 7 zile lucratoare in functie de modalitatea de livrare aleasa, localitate in care se face livrarea si data expedierii de catre echipa Women World. In cazul unor situatii exceptionale in care nu va putem livra produsele comandate in termenul agreat, va vom contacta telefonic sau prin e-mail. Starea fiecarei comenzi o puteti urmari accesand contul dumneavoastra. Pentru orice probleme pe care le intampinati ne puteti contacta la numarul de reclamatii :0728.018.222
 

Care este garantia produselor comandate?

Produsele comercializate de catre SC Women World SRL sunt autentice, lucru care poate fi verificat prin intermediul hologramei prezente pe ambalajulul fiecarui produs. Fiecare marca de produse de lenjerie intima are o holograma specifica, aferenta marcii respective. Garantia produselor este de 10 zile si se refera la eventualele defecte de fabricatie.

Daca exista situatii in care nu doriti sa pastrati produsele comandate sub nici o forma, acestea pot fi returnate in maxim 10 zile calendaristice de la data la care dumneavoastra le-ati receptionat, cu respectarea urmatoarelor conditii:

1) SC Women World SRL este contactata in scris privind dorinta dumneavoastra de a returna produsele comandate si receptionate pe adresa de e-mail office@women-world.ro ;

2) valoarea taxei de curierat pentru retur va fi suportata de catre client (in cazul in care produsul primit este altul decat cel comandat) sau de catre Women World SRL (in cazul in care exista defecte de fabricatie, produsul livrat nu este cel comandat de catre client)

3) nu se accepta retur pentru produsele al caror ambalaj este deteriorat; din motive de igiena nu se accepta retur pentru produsele care au fost purtate, patate, spalate, deteriorate etc.;

 

Produsele pot fi livrate si in afara Romaniei?
Produsele comandate de pe site-ul nostru pot fi livrate numai pe teritoriul Romaniei.

 

Preturile afisate pe site contin TVA?
Preturile afisate pe site contin TVA 24% conform legislatiei romane si sunt exprimate in RON.


Datele mele personale folosite pentru crearea contului vor fi furnizate catre terti?
Echipa Women World respecta confidentialitatea datelor tale personale completate pe site-ul
www.women-world.ro. Women World SRL nu ofera, nu vinde, nu face schimb de adrese de email sau orice alte date personale ale clientilor introduse pe site-ul www.women-world.ro . Ne poti contacta in orice moment pentru stergerea contului creat si implicit a datelor personale utilizate pentru comenzile efectuate prin intermediul site-ului.
Informatiile stocate vor putea fi utilizate doar de echipa Women World in scopul promovarii / comercializarii produselor prezentate in paginile magazinului virtual:

  • procesarea comenzilor;
  • promovarea produselor;
  • solutionarea oricaror cereri, intrebari si a reclamatii facute catre noi;
  • realizarea unor studii de piata referitoate la calitatea produselor si a serviciilor oferite de Women World

Acest magazin online comercializeaza produse de lenjerie intima, lenjerie sexy, haine outfit, accesorii si produse cosmetice. Principalele categorii de lenjerie intima sunt: babydoll, catsuit, body, top, halat, port-jartier, seturi, corsete, sutiene, chilotei, costume pentru club, costumatii fantezie, craciunite, manusi, rochii sexy, fuste, ciorapi, dresuri, costume de baie, wetlook, tinute pentru animatoare si dansatoare. La haine outfit regasim pulovere si rochii outfit.

Toate produsele comercializate sunt originale si poarta holograma care confirma acest lucru. Marcile comercializate sunt: Anais, Axami, Avon, Baldi, Beauty Night, Chilirose, Feba, Gabriella, In Style, Jolidon, Leg Avenue, LivCo Fashion, Meriell, Obsessive, Passion.

© 2010-2011 Copyright Women World
Facebook
Facebook