Women-World

Magazin online de lenjerie intima, haine outfit si accesorii!

Contact


In cazul in care doriti sa obtineti informatii suplimentare cu privire la produsele pe care le comercializam - produse de lenjerie intima sau produse cosmetice - va rugam sa contactati cu incredere departamentul de relatii cu clientii care va sta la dispozitie.

Vanzari si relatii cu clientii:
Telefon: +4 
0747101531
Email: office@women-world.ro

Reclamatii si sesizari:

Email: office@women-world.ro

Sesizarile primite telefonic sau prin email vor primi un raspuns in scris in maxim 48 de ore de la data primirii reclamatiei. In cazul unor probleme referitoare la comenzi in desfasurare, clienti vor primi un raspuns in cel mult 2 ore de la solicitare.

Program de lucru:
Luni-Sambata 09:00-20:00

Date companie:
S.C. CORIAN S.R.L.
Buzau, Romania
Nr. Reg. Com: J10/41/2008
C.I.F.: 23040802
Banca ING  Bank
Capital social 1.000 lei

Adresa Sediu social: Buzau, Str. Spiru Haret Nr. 1A

 

INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE 

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice PROMO VISION SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.
Scopul colectării datelor este reclamă, marketing si publicitate.
Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare in scopuri de promovare a produselor si serviciilor pe care le punem la dispoziţia colaboratorilor nostri, in scopuri de reclamă, marketing si publicitate. Refuzul dvs. NU determină consecinţe in relaţia cu firma PROMO VISION SRL, si respectăm decizia dumneavoastră.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi NU sunt comunicate altor destinatari personae fizice sau juridice.
Acceptul sau refuzul dumnevoastra de a primi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de catre PROMO VISION SRL, va fi inregistrat si respectat de catre firma PROMO VISION SRL.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată, transmisa electronic pe adresa de e-mail office@women-world.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în străinătate.Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.
 
Reproducerea partiala sau totala a graficii, a descrierilor produselor si a textelor este strict interzisa fara acordul scris al S.C. PROMO VISION S.R.L.
Copyright ©2017 www.women-world.ro
 
 
Daca doresti sa ne lasi un mesaj, te rugam sa completezi formularul de mai jos:
 
 
 

 Nume si Prenume:
 
Email:
 
Telefon:
 
Mesaj:
 
 

Acest magazin online comercializeaza produse de lenjerie intima, lenjerie sexy, haine outfit, accesorii si produse cosmetice. Principalele categorii de lenjerie intima sunt: babydoll, catsuit, body, top, halat, port-jartier, seturi, corsete, sutiene, chilotei, costume pentru club, costumatii fantezie, craciunite, manusi, rochii sexy, fuste, ciorapi, dresuri, costume de baie, wetlook, tinute pentru animatoare si dansatoare. La haine outfit regasim pulovere si rochii outfit.

Toate produsele comercializate sunt originale si poarta holograma care confirma acest lucru. Marcile comercializate sunt: Anais, Axami, Avon, Baldi, Beauty Night, Chilirose, Feba, Gabriella, In Style, Jolidon, Leg Avenue, LivCo Fashion, Meriell, Obsessive, Passion.

© 2010-2011 Copyright Women World
Facebook
Facebook